Subscribe:

Ads 468x60px

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Οι 10 πιο sexy άντρες του Hollywood



Aρ. 10 : Gerard Butler

Και μόνο το γεγονός ότι υποδύθηκε το Λεωνίδα στους 300 είναι αρκετό για να κάνει τόσο το ελληνικό γυναικείο κοινό, όσο και το αμερικανικό να λιώνουν (οι δεύτερες κυρίως στη θέα των κοιλιακών του, γιατί από ιστορία δε σκαμπάζουν και πολλά). Λίγο η σκωτσέζικη προφορά του που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους βρωμοαγγλάρες και η brutal συμπεριφορά, λίγο τα βρώμικα ανέκδοτά του, ε, δε χρειάζεται και τίποτα παραπάνω για να τον κάνει επιθυμητό.
Aρ. 9 : James McAvoy


Μπορεί να είναι λίγο κοντός, αλλά ως γνωστόν, τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Για να μη θυμηθώ και τι άλλο λένε για τους κοντούς και γίνει το άρθρο πορνό. Είναι πολύ ρομαντικός τύπος και πολύ γλυκός, έξυπνος, αστείος, ό,τι ακριβώς ζητάει μια γυναίκα από έναν άντρα. Και ξέρει να φιλάει καλά. Δεν το λέμε εμείς, οι συμπρωταγωνίστριές του το λένε…

Aρ. 8 : Alan Rickman


Είναι καλό να βλέπεις καμιά φορά ανάμεσα σε στιβαρά μπράτσα και γραμμωμένους κοιλιακούς, άντρες που θεωρούνται sex λόγω της εξυπνάδας του, όπως είναι ο Βρετανός ηθοποιός. Alan Rickman. Αλλά και πάλι ρε φίλε, λίγο μεγάλος δεν είναι; Όλοι αγαπούν ένα κακό παιδί, οπότε κάποιοι, κι απ’ ό,τι φαίνεται και κάποιες, προτιμούν το συγκεκριμένο κύριο. Περί

Aρ. 7 : George Clooney
Οι εποχές που ο George Clooney περπατούσε και έτριζαν τα πατώματα, έχουν περάσει στο παρελθόν. Σίγουρα παραμένει ένας γοητευτικός γκριζομάλλης που έχει κάτι από τη γενιά των Cary Grant, Gregory Peck και Clark Gable, αλλά και μόνο το γεγονός ότι κυκλοφορούν φήμες πως ο αμετανόητος εργένης σκοπεύει να νοικοκυρευτεί (επιτήδεια η Elisabetta Canalis), σίγουρα του αφαιρούν πόντους. Τι κάνει ο ίδιος όταν τον αποκαλούν sex symbol; Γελάει…

Aρ. 6 : Hugh Jackman


Για τον Hugh, οι απόψεις διίστανται. Έχω μία γνωστή 24 χρονών, που πεθαίνει για την πάρτη του. Είναι όμορφος και πολύ αρρενωπός, δε μπορώ να μην του το αναγνωρίσω. Ίσως μάλιστα να του άλλαζα θέση με τον Downey Jr., αλλά ποιος είμαι εγώ που θα το κάνω αυτό; Ο μυώδης Αυστραλός είναι παντρεμένος με μία πιο μεγάλη από αυτόν κι άσχημη και το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι πιθανόν να της είναι και πιστός. Τι άλλο μπορεί να θέλει καμιά από έναν star του Hollywood.

Aρ. 5 : Christian Bale

Ωραίος και σχετικά φρέσκος στο χώρο. Στη λίστα θα ήταν έτσι κι αλλιώς, μπορεί όμως όχι στην πέμπτη θέση. Μπορεί να έβαλε τις φωνές σε κάποιον και να τα κατάφερε. Με την ίδια ευκολία που μπορεί να παίξει ένα super ήρωα, με την ίδια ευκολία μπορεί να παλέψει με δράκους και να κάνει τον ψυχάκια (αυτό το κάνει και στην πραγματική ζωή). Έλα μωρέ, καλός είναι τούτος…

Aρ. 4 : Brad Pitt
Ναι, είναι ακόμα sexy ο Brad Pitt, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, ο ίδιος προσπαθεί και κάνει ό,τι μπορεί για να δείχνει το αντίθετο. Άφησε μουστάκι, μούσι, απέκτησε 6 παιδιά και τρέχει σε πάμπολλες φιλανθρωπίες. Α, και να μην ξεχάσω, έχει γίνει το κατοικίδιο της Angelina Jolie. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα τον ήθελε μια γυναίκα, είναι για να της μεγαλώνει τα παιδιά. Τελεία και παύλα.
Aρ. 3 : Robert Downey Jr.

Κάποιος μας κάνει πλάκα έτσι; Ok, μπορεί να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Robert Downey Jr. και να γίνει επιτέλους ένας ηθοποιός μεγάλος και τρανός, αλλά ποια γυναίκα θα τον έβαζε στη λίστα με τους πιο sexy άντρες. εκτός από τη σύζυγό του και τη μητέρα του; Για να συνέλθουμε… είπαμε, δυναμικό comeback, αλλά όχι κι έτσι!

Aρ. 2 : Robert Pattinson

Την πιο φρέσκια είσοδο στη λίστα αποτελεί ο 23χρονος ηθοποιός. και γι’ αυτό να ευχαριστεί τους παραγωγούς που τον επέλεξαν για το ρόλο του βαμπίρ στη νεανική ταινία Twilight, αλλά και όλα τα κοριτσάκια που παραληρούν και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του. Λίγο η βρετανική προφορά, λίγο το γεγονός ότι ξέρει να παίζει και μουσική, δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω η μέση έφηβη αμερικανίδα για να τον ερωτευτεί.
Aρ. 1 : Johnny Depp

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Empire ο Johnny Depp. Το ίδιο είχε συμβεί και το 1995, κάτι το οποίο όφειλε στο ρόλο του Don Juan De Marco με το λευκό ανοιχτό πουκάμισο και τα ατίθασα μαλλιά. Τι κι αν έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια από τότε; Ο χρόνος φαίνεται να έχεις πολύ καλές σχέσεις με τον ηθοποιό, που ως παρανοϊκός Captain Jack Sparrow συνεχίζει να αποπνέει γοητεία.